Home Wandelingen & Rondtochten Fiets/MTB-tochten Fietsen doorheen de Famenne

 Afdrukken 

Fietsen doorheen de Famenne

Famenne à vélo      l famennevelo-1     Famenne à vélo

350 km fietsroutes… Dit is een mooie uitnodiging om te ontspannen en een prachtige streek met talrijke adembenemende, pittoreske en verrassende landschappen te ontdekken. De streek Pays de Famenne heeft een uitzonderlijk erfgoed en ligt op de rand van de provincies Namen en Luxemburg. Ze bedekt de gemeenten Marche-en-Famenne, Hotton, Durbuy, Rochefort, Nassogne en Somme-Leuze.

« Famenne à Vélo » (De Famenne per fiets) wordt georganiseerd op basis van het systeem met knooppunten en de parcours, zijn verbonden met de RAVeL-circuits en de stations van de omgeving.

Uw fietstochten in de streek Pays de Famenne voorbereiden en personaliseren is gemakkelijk en praktisch ! De voordelen ? Een netwerk op maat en knooppunten waarmee u uw route in alle eenvoud kunt aanpassen, zowel voor als tijdens de tocht. 

De verschillende tools "Famenne à Vélo" :

- De SityTour-applicaties die toegankelijk zijn vanop uw smartphone. De perfecte oplossing om te weten waar u zich bevindt en rechtstreeks toegang te krijgen tot hopen nuttige informatie…om alle geheimen van uw bestemming te ontdekken !

- De kaart met het 350 km lange knooppuntennetwerk, 4 thematochten langs unieke locaties, de ruggengraat van de Famenne (74km, van Houyet naar Bomal), en Nuttige adresjes (fietsenmakers, fietsenverhuurders, toeristische diensten, enz.).

- Het Roadbook is een handige tool waarin je meer details vindt over de 4 thematochten van ‘Famenne à Vélo’. Met zijn plastic etui kun je hem bovendien heel eenvoudig aan je stuur hangen.

- De topogids met 10 tochten van 17 tot 131 kilometer bedacht door Pierre Pauquay, journalist en globetrotter.

Meer informatie op www.famenne-a-velo.be

 

Kaart (5,00 €), roadbook (5,00 €) en topogids (12,90 €) beschikbaar bij het Maison du Tourisme.


Online bestellen